12

Nov

Среща на Обществения Борд
Краен срок за кандидатстване - 10 Октомври.
Системата в момента е:Затворена

ЛЕСНО Е ... ВИЖТЕ КАК

Имате неправителствена организация и сте разработили проект, чрез който целите да подобрите средата за живот в страната? Търсите финансова подкрепа за реализирането му?

Интересувате се от облагородяването на страната, интеграцията на деца в трудно положение или каквато и да е социална отговорност? Кандидатствайте с Вашата идея и реализирайте собствен проект със своето НПО и Нашата подкрепа!Общественият борд на TELUS International в България разпределя 100 000 USD годишно в подкрепа на неправителствени организации с проекти в областта на здравеопазването, образованието и екологията. Споделете с нас своята идея в подкрепа на значима кауза и ние ще опитаме да я реализираме!

Всеки, който има желание да помогне – намира и начин!

Кандидатствай

КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС

Възхищаваме се на TELUS International за отговорността да подкрепя средата и обществото, в което работи. Благодарим на Обществения борд за отделяните енергия и време и сме щастливи, че споделяме общи ценности и път!

MultiKulti

Благодарим Ви за искрената съпричастност, с която помагате мечтите на нашите клиенти да се сбъдват! С общи усилия успяхме да допринесем за съществена промяна в техния живот. Вярваме, че каузата за интеграцията на хората с интелектуални затруднения има нужда от съмишленици като Вас.

Фондация „Светът на Мария“

Кандидатствайте с Вашия Проект