24

June

Онлайн заседание на Обществения Борд
Краен срок за кандидатстване: 1 юни
Програмата за кандидатстване в момента е:Затворена

ЛЕСНО Е ... ВИЖТЕ КАК

Имате неправителствена организация и сте разработили проект, чрез който целите да подобрите средата за живот в страната? Търсите финансова подкрепа за реализирането му?

Интересувате се от облагородяването на страната, интеграцията на деца в трудно положение или друга социална отговорност? Кандидатствайте със своята идея и реализирайте собствен проект със своето НПО и нашата подкрепа! Общественият борд на TELUS International в България разпределя 100 000 долара годишно в подкрепа на неправителствени организации с проекти в областта на здравеопазването, образованието и екологията.

Всеки, който има желание да помогне – намира и начин!

Кандидатствай

КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС

Възхищаваме се на TELUS International за отговорността да подкрепя средата и обществото, в което работи. Благодарим на Обществения борд за отделяните енергия и време и сме щастливи, че споделяме общи ценности и път!

MultiKulti

Сърдечно благодарим на екипа на TELUS International Europe за подкрепата, оказана ни по време на кандидатстването и изпълнението на проекта. За първи път в историята на училище НУ "Яне Сандански", гр. Разлог бяха проведени позитивни занимания за деца през лятната ваканция.

СНЦ "Общност Каузи и Начинания"

Кандидатствайте с Вашия Проект